آزومین (سیفو)

Azomin – Cifo
آزومین (سیفو) کود مایع آلی و کاملاً محلول در آب است که نیتروژن مورد نیاز گیاه را به فرم پروتئین و اسیدهای آمینه در اختیار گیاه قرار میدهد.
موارد کاربرد:
- افزایش مقاومت گیاه در هنگام بروز تنش های محیطی و رشد سریع بعد از رفع تنش
- تقویت سیستم ایمنی گیاه
- القا فرآیند گرده افشانی
- افزایش کمی و کیفی محصول
- افزایش دوره ماندگاری محصول بعد از برداشت
- زودرس شدن محصول
- افزایش جذب عناصر ریز مغذی
- افزایش فتوسنتز و تأثیر بر رشد گیاه
- تسریع در تشکیل اندامهای هوایی
روش و مقدار مصرف کود آزومین سیفو
آمینو اسید به عنوان کود، تقویت کننده، محرک فعالیت های زیستی و افزایش دهنده نرخ رشد گیاه معرفی میشود. این عناصر، نیتروژن مورد نیاز گیاه را تأمین کرده و تأثیر شگفت انگیزی در مراحل رشد و محصول دهی گیاه ایجاد میکنند.
کود و سموم در کشاورزی بسیار تاثیر گذار بوده اما زمین و بذر نیز از اهمیت خاصی در صنعت کشاورزی بر خوردارند. آمینو اسید ها همچنین به عنوان یک محرک زیستی قدرتمند برای گیاه عمل میکند.
به این ترتیب آمینو اسید توان باربری گیاه را که تحت تأثیر و تنش عوامل زیستی و غیرزیستی قرار دارد، افزایش می دهد. این قابلیت ها به اضافه ارگانیک بودن کود، ثابت می کند که کود آمینو اسید بهترین انتخاب برای پرورش دهنده گان گل و گیاه می باشد.
کود آزومین سیفو باعث انتشار مواد غذایی از طریق سطح کوتیکول (امکان جذب از طریق برگها و ریشهها) می شود. این کود می تواند رشد سریع بعد از شرایط سخت تنش آب و هوایی (خشکسالی، تگرگ، یخبندان بهاری و …) را برای گیاهان آماده کند.
از ترکیب کود آزومین سیفو با مس و فرآوردههایی بر پایه روغن، فوسیتیل آلومینیوم، دودین و تری فورین خودداری شود.
این کود تیمار شده از بافت های جانوری با فرآینده بسیار ویژه برای فراهم کردن پروتئین و آمینواسید قابل جذب گیاه است.کود آزومین سیفو به حالت مایع، بقایای بافتهای جانوری در سوسپانسیون (به حالت تعلیق در آمده) به حالت مایع ست.
این کود باعث تأمین ازت، افزایش سطح برگ برای فتوسنتز بهتر، جذب مواد غذایی از طریق برگ و ریشه، بهبود کیفیت و یکسان کردن اندازه میوه می شود.
کود آزومین سیفو به خاطر فرمولاسیون مایع و قابل حل در آب میتواند هم به صورت محلولپاشی برگ و هم از طریق سیستمهای آبیاری مصرف شود.
نیتروژن آمینو اسیدی بیشتر در سطح برگها، فعالیت تسریع و تحریک فرآیندهای بیوشیمیایی را عهده دار است و این فرآورده را از لحاظ تأمین مواد غذایی برای گیاه و افزایش رشد محصول خصوصاً بعد از دوره تنشهای محیطی مناسب میسازد.
این نتایج حاصل عمل سریع فرآورده است که قادر است فعالیت آنزیمی را افزایش و تسریع کند. همواره شما کاربران و متخصصان عزیز می توانید این کود را به صورت آنلاین و یا حتی به صورت تماس با شماره های ذکر شده در سایت پالیز کشت سفارش خود را ثبت نمایید. و در کوتاه ترین زمان ممکن درب محل خود تحویل بگیرید.
مقدار مصرف کود آزومین سیفو
- سیب، گلابی، هلو، زردآلو، گیلاس، مرکبات، کیوی، انگو
- سبزیجات برگی
- گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو و خیار
- سیب زمینی، هویج و چغندر لبویی
- گل و گیاه زینتی
میزان دوز
- محلول پاشی:۳-۴ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب
- پس از گلدهی تا زمان رسیدن میوه تکرار ۴-۳ بار به فواصل ۲۰-۱۵ روز
خواص کود آزومین سیفو
* افزایش دوره ماندگاری محصول بعد از برداشت
* القا فرآیند گرده افشانی
* افزایش جذب عناصر ریز مغذنی
* تقویت سیستم ایمنی گیاه
* زودرس شدن محصول
* افزایش مقاومت گیاه در هنگام بروز تنش های محیطی و رشد سریع بعد از رفع تنش
* تسریع در تشکیل اندامهای هوایی
* افزایش کمی و کیفی محصول
* افزایش فتوسنتز و تأثیر بر رشد گیاه
توضیحات
کود آزومین سیفو ایتالیا (AZOMIN)
کود آزومین محصول شرکت سیفو (چیفو) ایتالیا (CIFO) کودی ارگانیک سرشار از آمینو اسیدها می باشد.
ویژگیهای کود آزومین (AZOMIN) :
- باعث عملکرد بالای محصول ، اندازه یکنواخت و یکسان می شود.
- افزایش سطح برگ و شاخه ناشی از افزایش تولید مواد قندی و …. .
- تغذیه نیتروژنی گیاه به واسطه در دسترس بودن آمینو اسیدها برای ساختن پروتئین ها.
- انتشار مواد غذایی از طریق سطح کوتیکول (امکان جذب از طریق برگها و ریشه ها).
- کود آلی مایع ، که قابلیت فراهم آوردن نیتروژن به فرم پروتئین و آمینو اسید را داراست.
- رشد سریع بعد از شرایط سخت تنش آب و هوایی (خشکسالی ، تگرگ ، یخبندان بهاری و …).
- کود آزومین سیفو ایتالیا به خاطر فرمولاسیون مایع و قابل حل در آب می تواند هم به صورت محلول پاشی برگ و هم از طریق سیستم های آبیاری مصرف شود.
- نیتروژن آمینو اسیدی بیشتر در سطح برگ ها، فعالیت تسریع و تحریک فرآیندهای بیوشیمیایی را عهده دار است و این فرآورده را از لحاظ تأمین مواد غذایی برای گیاه و افزایش رشد محصول خصوصا بعد از دوره تنش های محیطی مناسب می سازد. این نتایج حاصل عمل سريع فرآورده است که قادر است فعالیت آنزیمی را افزایش و تسریع کند.
نکات مهم : از ترکیب کود AZOMIN با مس و فرآورده هایی بر پایه روغن، فوسیتیل آلومینیوم، دودین و تری فورین خودداری شود.
میزان و موارد مصرف :
در روش کود آبیاری :
درصیفی جات ، گلخانه صیفی و زینتی و درختان میوه به میزان 10 تا 15 لیتر در هکتار در مراحل اولیه رشد رویشی از کود آزومین استفاده می شود.
در روش محلول پاشی :
در سیب ، گلابی ، هلو ، زردآلو ، گیلاس ، مرکبات ، کیوی به میزان 3 تا 4 لیتر در هزار لیتر آب پس از گل دهی تا زمان رسیدن میوه تکرار 4-3 بار به فواصل ۲۰-۱۵ روز
در سبزیجات برگی به میزان 3 تا 3.5 لیتر در هزار لیتر آب زمان ظهور 5-4 برگ به بعد و تکرار 4-3 بار هر ۱۰ – ۱۵ روز بعد
در گوجه فرنگی ، فلفل ، بادمجان ، کدو و خیار به میزان 3 تا 4 لیتر در هزار لیتر آب بعد از گلدهی تا زمان متورم شدن میوه ها و هر ۱۰ – ۱۵ روز
در سیب زمینی، هویج و چغندر لبویی به میزان 3 تا 5 لیتر در هزار لیتر آب از ظهور اولین برگ ها به بعد تكرار ۳-۲ بار هر ۱۰ – ۱۵ روز از کود AZOMINاستفاده می شود.
در توت فرنگی به میزان 3 تا 5 لیتر در هزار لیتر آب بعد از ریشه دهی و ۳-۲ بار کاربرد هر ۱۵-۱۰ روز
در گندم ، جو ، برنج و غیره به میزان 4 تا 5 لیتر در هزار لیتر آب در مرحله پنجه زنی و سپس روی رشد طولی ساقه ها
در ذرت ، سورگوم و غیره به میزان 4 تا 5 لیتر در هزار لیتر آب به محض ظهور گیاه (4-۳ برگی) و تکرار هر ۱۵-۱۰ روز
در محصولات صنعتی به میزان 3 تا 4 لیتر در هزار لیتر آب از زمان ظهور 5-4 برگ به بعد و 4-3 بار هر ۱۵-۱۰ روز
در گل و گیاهان زینتی به میزان 2.5 تا 3 لیتر در هزار لیتر آب از اول مراحل رشد رویشی و در شرایط تنش زا، تکرار 2 تا 4 بار هر 10 تا 20 روز
در قلمستان ها و خزانه ها هر 10 روز 3 تا 3.5 لیتر در هزار لیتر آب از کود آزومین سیفو ایتالیا مصرف میشود.
بسته بندی:
پنج لیتری در کارتن ۲ تایی و یک لیتری در کارتن ۱۶ تایی
توضیحات تکمیلی
وزن | 1 کیلوگرم |
---|---|
نوع کود | مایع |
برند | CIFO |
محصول کشور | ایتالیا |
حجم | 5 لیتری, ا لیتری |
بدون دیدگاه