اکسی فلورفن (سرای سپند)

اکسی فلورفن (سرای سپند)

Oxyfluorfen 24% EC

اکسی فلوروفن علفکشی است از خانواده دی فنیل اتر که بازدارنده پروتوپورفيرينوژن اكسيداز (Protoporphyrinogen oxidase(PPO)) است که بصورت تماسی و با عملکرد سریع باعث از بین بردن کلروفیل در علف های هرز می شود علائم تأثير در گياه سفیدی، زرد شدن و بافت مردگی و در نهايت خشك شدن اندام‌هاي گياه قابل روئیت است .

  • فرمولاسیون: 24 % EC امولوسیون

علف کش تماسی انتخابی که عمدتا توسط اندام های هوایی و کمی توسط ریشه جذب می ­شود. جهت کنترل علف ­های هرز باریک برگ و پهن برگ در مزارع پیاز استفاده می شود و علائم تاثیر به صورت کلروز، نکروز و خشک شدن اندام های گیاه و در نهایت مرگ گیاه می باشد.


نوععلف کش
نام تجاریاکسی فلورفن
نام عمومیاکسی فلورفن
گروه شیمیاییدی فنیل اترها
فرمولاسیونEC 24%
مکانیسم اثربازدارنده پروتوپورفیرینوژن اکسیداز (PPO)
ثبت در ایران
طریقه مصرفمحلول پاشی
احتیاط های لازمدر صورتی که در مجاورت مزرعه پیاز مزارع پنبه و سویا باشد، ممکن است در زمان کاربرد این علف کش، بوته های پنبه و سویا نیز آسیب وارد شود.
شرکت وارد کنندهکیمیا سبزینه پویا
نوع بسته بندی1 لیتری
گروه مقاومتE

  دستور مصرف:                                                                                                                                         

نام محصولنوع علف هرزمیزان مصرف
پیازعلف های هرز باریک برگ و پهن برگ2 لیتر در هکتار و یا در دو نوبت هر نوبت 0/75 لیتر به فاصله 18 روز

                                                                                                                                   

اکسی فلورفن اکسیر (گل)علف کش انتخابی پیاز
ماده موثره:اکسی فلوروفن
درصد ماده موثره:24 %
فرمولاسیون:EC
حجم:1 لیتر
تعداد در کارتن:12 عدد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *