علف کش کلوپیرالید (مشکفام)

علف کش کلوپیرالید (مشکفام)

علف کش انتخابی و سیستمیک علیه علف های هرز باریک برگ مزارع گندم

علف کش کلوپیرالید (مشکفام)

Clopyralid SL 30%
میزان سمیت حاد گوارشی: Acute Oral LD50 For Rats =3738 mg/kg
بسته بندي: یک لیتری

معرفی

کلوپیرالید اولین بار با نام تجاری لونترل در کشور به ثبت رسیده است. علف کش انتخابی، سیستمیک و پس رویشی از گروه پیریدین کربوکسیلیک اسید می باشد.

کلوپیرالید از طریق ریشه، ساقه و برگ جذب شده و در آوندها حرکت می کند، در منطقه مریستم تجمع یافته و در تقسیم سلولی اختلال ایجاد می کند. اثر آن روی رشد و تنفس سلول های گیاهی است.

نکات کاربردی: بقایای کلوپیرالید در کاه و کلش ممکن است به محصول بعدی آسیب برساند. از کشت محصولات حساس به کلوپیرالید از جمله لوبیا، آفتابگردان، سویا، یونجه، نخود، هویج و باقلا به مدت یکسال زراعی اجتناب شود. حتی دریفت این علف کش موجب آسیب جدی به محصولات ذکر شده می شود.

میزان و موارد مصرف:

۶/۰ تا ۸/۰ لیتر در هکتارمیزان مصرفنوع علف هرزنام محصول
بصورت پس رویشی ۵ تا ۱۰ سانتی متری علف های هرز مورد هدف۰/۶ تا ۰/۸ لیتر در هکتارعلف های هرز پهن برگ کلزا (آفتابگردان، بقولات، چتریان، هفت بند)کلزا

مدیریت کاربرد:

  • تاکنون دوره کارنسی برای این علف کش ثبت نشده است.
  • دام و طیور را قبل از سمپاشی از محل دور نمایید و از چرای دام در نواحی تازه سمپاشی شده جلوگیری کنید.
  • از خوردن سم، آلودگی مواد غذایی انسان و دام به سم، تماس سم با پوست، چشم و لباس و استنشاق ذرات سم، خوردن و آشامیدن در هنگام سم پاشی، قرار گرفتن در جهت باد، ریختن باقی مانده علف کش روی بوته ها خودداری کنید.

ملاحظات

  • در صورت مصرف علف کش براى مواردى که در کشور ثبت نشده اند، زیر نظر کارشناسان گیاهپزشکى مدیریت حفظ نباتات استان در سطح کم آزمایش و در صورت موفقیت و عدم عارضه مصرف شود.
  • طبق نظر کارشناس گیاه پزشک و بر اساس موازین پیش آگاهى مصرف شود.
  • به منظور جلوگیرى از پدیده مقاومت این علف کش در تناوب با سایر علف کش ها استفاده شود.
  • از اختلاط آن با آفت کش ها و کود هاى شیمیایى خوددارى و قبل از هر گونه اقدامى با کارشناس گیاه پزشک مشورت شود.
  • قبل از مصرف، برچسب محصول وکاتالوگ فنى آن را بدقت مطالعه و موارد مندرج در لیبل و بروشور را کاملاً رعایت فرمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *