اکسی فلورفن (سرای سپند)

اکسی فلورفن (سرای سپند)
Oxyfluorfen 24% EC
اکسی فلوروفن علفکشی است از خانواده دی فنیل اتر که بازدارنده پروتوپورفيرينوژن اكسيداز (Protoporphyrinogen oxidase(PPO)) است که بصورت تماسی و با عملکرد سریع باعث از بین بردن کلروفیل در علف های هرز می شود علائم تأثير در گياه سفیدی، زرد شدن و بافت مردگی و در نهايت خشك شدن اندامهاي گياه قابل روئیت است .
- فرمولاسیون: 24 % EC امولوسیون
علف کش تماسی انتخابی که عمدتا توسط اندام های هوایی و کمی توسط ریشه جذب می شود. جهت کنترل علف های هرز باریک برگ و پهن برگ در مزارع پیاز استفاده می شود و علائم تاثیر به صورت کلروز، نکروز و خشک شدن اندام های گیاه و در نهایت مرگ گیاه می باشد.
نوع | علف کش |
نام تجاری | اکسی فلورفن |
نام عمومی | اکسی فلورفن |
گروه شیمیایی | دی فنیل اترها |
فرمولاسیون | EC 24% |
مکانیسم اثر | بازدارنده پروتوپورفیرینوژن اکسیداز (PPO) |
ثبت در ایران | |
طریقه مصرف | محلول پاشی |
احتیاط های لازم | در صورتی که در مجاورت مزرعه پیاز مزارع پنبه و سویا باشد، ممکن است در زمان کاربرد این علف کش، بوته های پنبه و سویا نیز آسیب وارد شود. |
شرکت وارد کننده | کیمیا سبزینه پویا |
نوع بسته بندی | 1 لیتری |
گروه مقاومت | E |
دستور مصرف:
نام محصول | نوع علف هرز | میزان مصرف |
---|---|---|
پیاز | علف های هرز باریک برگ و پهن برگ | 2 لیتر در هکتار و یا در دو نوبت هر نوبت 0/75 لیتر به فاصله 18 روز |
اکسی فلورفن اکسیر (گل) | علف کش انتخابی پیاز |
ماده موثره: | اکسی فلوروفن |
درصد ماده موثره: | 24 % |
فرمولاسیون: | EC |
حجم: | 1 لیتر |
تعداد در کارتن: | 12 عدد |
بدون دیدگاه