سیفومیک (سیفو)

سیفومیک (سیفو)

سیفومیک (سیفو)

cifoumic

کود سیفومیک (سیفو) ایتالیا یک اصلاح کننده قوی برای افزایش کیفیت خاک های زراعی می باشد. این محصول با داشتن 86 درصد ماده هوموسی و 14 درصد اسید هیومیک باعث افزایش نسبت کربن به نیتروژن می شود.

کود سیفومیک باعث آزاد سازی عناصر در خاک و آب شده و نقل و انتقال یون فسفات و سایر کاتیون ها را سرعت می بخشد. این محصول قدرت پنجه زنی و همچنین ریشه زایی در غلات و سایر گیاهان را بشدت افزایش می دهد.

کود هیومیک اسید سیفومیک سیفو (چیفو)

 استفاده از انواع کودهاي آلی از جمله هیومیک اسید، براي بهبود کمی و کیفی محصولات زراعی و باغی رواج فراوان یافته است. هیومیک اسید سیفومیک کودي طبیعی بدون اثر مخرب زیست محیطی براي افزایش عملکرد، بسیار موثر هستند.

هیومیک اسید سیفومیک ترکیب پلیمري طبیعی آلی است که در نتیجه پوسیدگی مواد آلی خاك، پیت، لیگنین و غیره به وجود آمده و براي افزایش محصول و کیفیت آن به کار گرفته می شوند.

سیفومیک به طور مستقیم بر تعدادی از مسیرهای رشدی در گیاهان اثر مثبت دارد و جوانه زنـی بـذر، رشـد نشاء، تشکیل و رشد ریشه، توسعه شاخه و جذب عناصر پرمصرف (پتاسیم، کلسیم و فسفر) و عناصر کـم مصرف (آهن، روی و منگنز) را در محصولات افزایش داده و منجر به افزایش عملکرد میشـود و بـه طور غیـرمستقیم بر خصوصیات خاک از جمله تراکم، تهویه، نفوذپذیری، قابلیت نگهداری آب و انتقال و دسترسی بـه عناصـر کم مصرف را افزایش میدهد

همچنین، مواد معدنی میتوانند به سطح نقاط تبادلی ترکیبات هیومیکی بچسبند و قابل استفاده گیاهان شوند. هیومیک اسید باعث افزایش مقاومـت گياه به خشکي و شوری مي شود و به طور مستقيم و غيرمستقيم ميتواند بر رشد گياه مؤثر باشد.

سیفومیک در کلیه محصولات اعم از زراعی، باغی ، سبزی و صیفی و حتی گیاهان آپارتمانی قابل توصیه می باشد.

مزایا:

  • اصلاح کننده کیفیت خاک
  • کاهش درجه شوری خاک و متعادل نمودن pH خاک
  • افزایش دستیابی گیاه به عناصر غذایی خاک
  • محرک رشد گیاه و افزایش توسعه ریشه
  • افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک و کاهش خشکی
  • رشد و افزایش جمعیت باکتری های مفید خاک
  •  کاهش سمیت عناصر فلزات سنگین درخاک
  • افزایش کمی و کیفی محصول
  • سازگار با محیط زیست

هیومیک اسید و شوری خاک

هیومیک اسید باعث افزایش شاخص های رشد گیاه شده و حاکی از تأثیرات مثبت این نوع ماده آلی در واکنش گیاه، تحت تنش شوری بود و با افزایش غلظت هیومیک اسید تنش شوری کاهش می یابد.

افزایش ظرفیت نگهداری آب و کاهش خشکی

مولکول های اسید هیومیک با مولکول های آب پیوندی تشکیل می دهند که تا حدود زیادی مانع تبخیر آب می شود. همچنین مولکول های فولویک اسید (بخش ریز مولکول اسید هیومیک) به درون بافت های گیاهی نفوذ می کنند و با پیوند شدن به مولکول های اب تعریق گیاه را کاهش داده و به حفظ آب درون گیاه کمک می کنند.

نقش هیومیک اسید در ریشه زایی

همچنین اسید هیومیک میتواند به طور مستقیم اثرهای مثبتی بر رشد گیاه بگذارد به طوری که رشد قسمت هوایی و ریشه گیاه توسط آن تحریک میشود اثر اسید هیومیک بر روی ریشه برجسته تر است، حجم ریشه را افزایش داده و منجر به اثربخشی بهتر سیستم ریشه می گردد و سبب جذب بهتر آب و مواد غذایی توسط ریشه می گردد.

افزایش دستیابی گیاه به عناصر غذایی خاک و افزایش تولید

.اسید هیومیك با کلات کردن عناصر ضروری، نظیر نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، ‌منگنز، آهن، روی و مس باعث افزایش رشد اندام های هوایی و باروری و  تولید را در گیاهان افزایش میدهد.

استفاده از اسید هیومیک همچنین اسید هیومیک با اثرات شبه هورمونی خود اثرات مفیدی در افزایش تولید دارد زیرا بدیهی است زمانی که عناصر غذایی به مقدار کافی در اختیار گیاه قرار میگیرد، به دنبال آن فتوسنتز به خوبی انجام شده و تجمع مواد پرورده در مقاصد گیاه، به میزان کافی صورت خواهد گرفت.

مشخصات کلی
کشور تولید کنندهایتالیا
شماره ثبت کودی84677
حالت محصولمایع
محتوی13 لیتر
نوع بسته بندیگالن

مشخصات فنی

تجزیه ضمانت شده (درصد):
نیتروژن کل3/ 0
ماده آلی16
اسید هیومیک8/ 9
اسید فولویک3
پتاسیم محلول در آب5/ 4

دستورالعمل مصرف:

محصولدوره کاربردمقدار مصرف
بذر مالبذور لازم جهت یک هکتار کاملاً خیسانده شود1 لیتر در هکتار
توت فرنگیپس از نشاء کاری5/ 3- 5/ 2 لیتر در هکتار
نهال و قلمه‌هادر طی مرحله رشد رویشی و تکرار هر 15 روز3 -2 لیتر در هکتار
مرکبات و زیتونقبل از گل‌دهی، مرحله تشکیل میوه و متورم شدن میوه5/ 3- 5/ 2 لیتر در هکتار
گل و گیاهان زینتیهر 1000 متر مربع 1 کیلوگرم و تکرار 2-3 بار100- 80 سی‌سی در 100 لیتر آب
انگور صنعتی و کیویشروع رشد رویشی و تکرار 4-3 بار به فواصل 20 روز3- 5/ 2 لیتر در هکتار
غلات و گیاهان علوفه‌ایشروع دوره رشد رویشی و تکرار 3-2 بار به فواصل 10 روز3- 2 لیتر در هکتار
گلابی، سیب، هلو، زرد آلو، آلو، گیلاسپیش از گل‌دهی و تکرار 5-4 بار به فواصل 12-10 روز3- 2 لیتر در هکتار
محصولات صنعتی (چغندر قند، سیب زمینی،…)در طی دوره رشد رویشی و تکرار 2-3 بار به فاصله 15 روز3- 2 لیتر در هکتار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *