کود 20-20-20 (آگری جس ایتالیا)

کود 20-20-20 (آگری جس ایتالیا)

20-20-20 اگری جس

شرکت وارد کننده: سان رز شیمی

کشور: ایتالیا

بسته بندی: 25 کیلوگرم

تامین تغذیه مناسب ، متعادل و کامل از گیاه

تقویت کننده متابولیسم گیاه

باعث تحریک رشد ریشه ، توانمندی ، تنطیم و رسیدن میوه میشود

NPK 20 20 20 یک کود کامل می باشد که حاوی ۲۰% نیتروژن، ۲۰% فسفر، ۲۰% پتاسیم با فرمولاسیون کاملا متعادل می باشد و با عناصر زیر­مغذی آهن، روی، مس، منگنز غنی شده است که سبب توازن تغذیه گیاه در طول مراحل رشد می شود.

این محصول امکان تامین قسمت مهمی از احتیاجات کودی برای کلیه گیاهان زراعی و باغی در تمام مراحل رشد گیاه را دارد. این کود با عناوین مختلفی مانند کود بیست بیست  (20 20) یا کود سه بیست (20 3)  نیز شناخته می‌شود و از آن جهت که دارای هر سه عنصر N , P , K باشند به آنها کودهای کامل گفته می­شود.

کود سه بیست( NPK 20 20 20 ) به صورت کریستاله با  قابلیت حلالیت بسیار بالا، قابل مصرف در کلیه سیستم های آبیاری می­باشد. این محصول علاوه بر اینکه باعث رشد گیاه و افزایش حاصلخیزی خاک شده، از کمبود عناصر غذایی نیز جلوگیری می­کند. نیتروژن در رشد رویشی گیاه، فسفر در ریشه زایی و توسعه ریشه و پتاسیم در گلدهی، میوه دهی و مقاومت در برابر بیماری ها و افزایش کیفیت محصول نقش به سزایی دارد، همچنین این عناصر استفاده بیشتری در چرخه تغذیه و زندگی گیاهان دارند.

نقش ازت در گیاه

در رشد رویشی گیاه بسیار موثر است و باعث تولید پروتئین های گیاهی وافزایش تولید میوه و دانه نیز می گردد.

علائم کمبود ازت

کمبود ازت موجب زردی برگهای پیر و افت رشد رویشی گیاه می گردد و در اثر گسترش، به تدریج برگ های بالایی نیز زرد می شوند.

نقش فسفر در گیاه

فسفر مهمترین عامل در روند صحیح فتوسنتز برای گیاهان محسوب می­شود و همچنین مهمترین عامل برای ریشه زایی بهتر و زیاد شدن شکوفه در گیاهان می باشد.

علائم کمبود فسفر

در اثر کمبود این عنصر، برگ­های جوان گیاه کوچک شده و جوانه انتهایی ضعیف می­گردد، در نتیجه گیاه از رشد خوبی برخوردار نخواهد بود.

نقش پتاسیم در گیاه

پتاسیم به عنوان آنتی استرس باعث مقاومت گیاه در برابر سرمازدگی و سایر تنش های محیطی، کاهش خوابیدگی و ورس میشود، همچنین به کیفیت میوه و تشکیل پروتئین در میوه کمک می کند و باعث کاهش بیماری ها درگیاه می­گردد. پتاسیم در گیاهان زینتی برای گلدهی و در درختان میوه به درشت شدن میوه و رنگ انداختن میوه کمک می­کند.

علائم کمبود پتاسیم

در اثر کمبود این عنصر حاشیه برگ­ های پایین زرد شده و به مرور می­سوزد و به سمت بالا گسترش می­یابد. با تغذیه مناسب گیاه از طریق مصرف محصولات با کیفیت، می­توانیم از مصرف بی رویه سموم شیمیایی جلوگیری کنیم چون با این کار مقاومت محصولات کشاورزی نسبت به آفات و بیماری ها زیاد شده و آفات و بیماری ها می توانند به ما خسارت اقتصادی زیادی وارد نمایند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *