کود سینو پی (Sino P)
قوی ترین، بهترین و سریعترین منبع تامین فسفر
ویژگیهای منحصر به فرد این محصول
فسفر مایع (Sino P)
حاوی درصد بالایی فسفر بصورت مایع
مزایا:
- محتوای 60 درصد فسفر و 3 درصد نیتروژن قابل جذب
- کود استارتر جهت تغذیه گیاهان و درختان میوه
- کنترل سال آوری درختان میوه در زمان گل انگیزی
- کمک به تولید غده در محصولاتی مثل چغندرقند، سیب زمینی و…
- کمک به بهبود کیفیت رنگ میوه در درختان میوه در صورت اختلاط با کودهای پتاس بالا
- قابلیت استفاده در سیستم های آبیاری و با قابلیت محلول پاشی
توزیع شرکت نهاده سبز گستر بهار رویش
درباره کود سینو پی (Sino P)
وجود فسفر در گیاه تاثیر بسزایی در ریشه زایی دارد و در زراعت استارتر بسیار خوبی می باشد. گل انگیزی را افزایش می دهد و باعث کنترل سال آوری میشود و تاثیر زیادی در تامین انرژی در گیاه دارد.
حاوی 60 درصد فسفر و 3 درصد نیتروژن
ویژگی و نقش فسفر در گیاهان
فسفر بعد از نیتروژن مهمترین عنصر غذایی ضروری و پرمصرف مورد نیاز گیاه بوده و مهم ترین نقش آن در فرآیند تولید و انتقال انرژی است. بنابراین در فعالیت متابولیكی گیاه نقش داشته و بطور غیر مستقیم بر عملكرد محصولات از این طریق تأثیر میگذارد.
فسفر مهمترین عنصر در تولید محصول میباشد و در تشکیل گل و دانه بندی اهمیت زیادی دارد و همچنین بر تولید اندامهای زایشی اثر افزایشی دارد. فسفر عنصری ضروری است که به شکل فسفات از خاک جذب میشود وجود مقادیر کافی فسفر سبب ازدیاد رشد گیاه می گردد.
فسفر کافی، همچنین باعث زودرسی محصول به خصوص در غلات می گردد. علاوه براین، فسفر در میزان جذب عناصر كم مصرف فلزی توسط ریشه گیاه نیز نقش دارد و میزان جذب این عناصر را افزایش میدهد.
غنی ترین بخش گیاه از نظر فسفر، دانه است.
اختلاط پذیری
کود سینو پی (Sino P) قابلیت اختلاط با اکثر سموم و کودهای کشاورزی را داراست ولی توصیه می شود در اندازه کوچک مورد آزمایش قرار گیرد.
از ترکیب این کود با کودهای حاوی بر و یا مس بالا و یا سموم مسی و فسفره اجتناب بفرمایید.
علائم كمبود فسفر
فسفر یکی از عناصر غذایی پر مصرف مهم (ضروری) میباشد که کمبود آن رشد گیاه را به شدت محدود میکند.
تعداد برگها كاهش یافته و جوانهها میمیرند و تعداد شكوفهها كاهش مییابد. بنابراین از محصول میوه نیز كاسته میشود. برگها به رنگ سبز تیره مایل به آبی یا ارغوانی در میآیند و گاهی لكهها و یا نوارهایی به همین رنگ بر روی پهنك برگ ظاهر میشود.
علائم كمبود در برگهای پیر مشاهده میشود و برگهای جوان سرشاخهها به رنگ سبز طبیعی باقی میمانند. در هنگام كمبود فسفر در بعضی از میوه ها، گوشت میوه نرم و شیره میوه خیلی ترش و خاصیت انباری آن كاهش مییابد.
مصرف زیاد کودهای فسفره در خاک می تواند موجب کمبود روی در گیاه شود.
فسفر بلوغ گیاه را جلو می اندازد(بر خلاف ازت) و با جذب عناصری مثل آهن، مس و روی رقابت می کند.
با افزایش کودهای ازته به خاک، جذب فسفر بوسیله گیاه افزایش می یابد زیرا کود ازته رشد ریشه را افزایش می دهند.
فسفر در تشکیل بذر نقش ویژه ای دارد و به مقدار فراوان در بذر و میوه یافت می شود و می تواند عامل زودرسی محصولات بخصوص غلات باشد.
فسفر در افزایش مقاومت گیاهان به بیماری ها نقش مثبت دارد.
کودهای فسفاته و پتاسه در افزایش ارتقای کیفیت نشاسته محصول نقش دارند.
فسفر از جمله عناصری است که سریع جذب گیاه می شود
بدون دیدگاه