کود اسید آمینه ایزابیون (Isabion)

ایزابیون محصولی با منشاء طبیعی است که از هیدرولیز منابع غنی آمینو اسیدی به دست آمده است. این محصول میتواند از طریق آبیاری و یا به صورت محلول پاشی مورد مصرف قرار گیرد تا جانی دوباره به گیاه با تامین متعادل اسیدهای آمینه، پپتیدها و عناصر غذایی معدنی مورد نیاز بدهد. ایزابیون مقاومت گیاه را در برابر استرس های محیطی افزایش میدهد و کمک میکند تا گیاه حتی در مراحل بسیار حساس گلدهی و تشکیل میوه بتواند مواد غذایی مورد نیاز خود را به خوبی جذب نماید.
یکی از خصوصیات ویژه و اختصاصی ایزابیون به عنوان یک محصول دارای استانداردهای بالا و ارائه شده توسط شرکت سینجنتا، درجه هیدرولیزاسیون و تناسب میان مقدار اسیدهای آمینه آزاد و پپتیدها یا همان زنجیرههای کوچک آمینو اسیدی آن است، که باعث بروز خواص فیزیکی و شیمیایی بسیار مناسب جهت استفاده در کشاورزی با عملکردی بسیار متفاوت از سایر محصولات مشابه شده و مزایای ذکر شده پیشین را به واقعیت تبدیل مینماید
ایزابیون محصولی با منشاء طبیعی است که از هیدرولیز منابع غنی آمینو اسیدی به دست آمده است. این محصول میتواند از طریق آبیاری و یا به صورت محلول پاشی مورد مصرف قرار گیرد تا جانی دوباره به گیاه با تامین متعادل اسیدهای آمینه، پپتیدها و عناصر غذایی معدنی مورد نیاز بدهد. ایزابیون مقاومت گیاه را در برابر استرس های محیطی افزایش میدهد و کمک میکند تا گیاه حتی در مراحل بسیار حساس گلدهی و تشکیل میوه بتواند مواد غذایی موردنیاز خود را به خوبی جذب نماید. ایزابیون به طور همزمان یک بیواستیمولانت، محافظت کننده از فرآیندهای اسمزی گیاه، یک آنتی اکسیدان و یک ضد استرس است.این کود برای افزایش مقاومت گیاه در برابر تنشهای محیطی، رشد و ریشهدهی بهتر نشاء، بهبود رنگ، طعم و اندازه میوه، و کمک به همرسی میوهها مورد استفاده قرار میگیرد.
مزایا:
- افزایش مقاومت گیاه در برابر استرسهای محیطی (سرما، گرما، خشکی، شوری)
- کاهش تنش انتقال نشاء که دلیل اصلی ریشهدهی کم و کاهش جذب کلسیم در ابتدای رشد است.
- تنش استفاده از سموم و امکان گیاه سوزی در زمان کاربری را کاهش میدهد
- افزایش گلدهی، تشکیل میوه و کاهش ریزش گلها
- افزایش میزان همرسی میوهها و افزایش همسانی اندازه میوه
- بهبود رنگ، طعم و شکل میوهها
- پیشگیری از بروز کمبود عناصر غذایی در گیاه
- بهبود جذب عناصر غذایی با کلات نمودن عناصر در تانک سمپاش و یا همراه با کوددهی از طریق آبیاری
- بهبود جابهجایی عناصر غذایی در گیاه و بهبود کارایی عناصر در متابولیسم گیاه
- افزایش ریشه دهی و جذب بهتر عناصر غذایی از طریق ریشه
- بهبود رشد باکتریهای مفید در خاک از طریق تغذیه آنها
آنالیز:
نیتروژن | آمینو اسید کل | آمینواسید آزاد |
11/7% | 62/5% | 11/5% |
توصیه مصرفی:
محصول | محلول پاشی | آبیاری | زمان مصرف |
درختان میوه | 2 لیتر در هزار لیترآب | – | یک هفته قبل از گلدهی، یک هفته پس از تشکیل میوه، زمان درشت شدن میوه، |
3 لیتر در هزار لیتر آب | زمان رنگ آوری میوه | ||
مرکبات | 3 لیتر در هزار لیتر آب | – | یک هفته قبل از گلدهی، یک هفته پس از تشکیل میوه، زمان درشت شدن میوه، زمان رنگ آوری میوه |
پسته | 2 لیتر در هزار لیتر آب | – | یک هفته قبل از گلدهی، یک هفته پس از تشکیل میوه،تشکیل پوسته استخوانی، پر شدن مغز پسته |
نخیلات | 3 لیتر در هزار لیتر آب | – | قطر میوه 1 سانتی متر، زمان تغییر رنگ میوه |
غلات | 2 لیتر در هکتار | 4 لیتر در هکتار آبیاری | انتهای پنجه زنی، قبل از ظهور خوشه ها |
کلزا و دانه های روغنی | 2 لیتر در هکتار | 4 لیتر در هکتار | رشد رویشی |
3 لیتر در هکتار | 5 لیتر در هکتار | قبل از گلدهی | |
سبزی و صیفی | 2 لیتر در هکتار | 4 – 5 لیتر در هکتار | 6 – 8 برگی، قبل از گل، قطر میوه 3 سانتی متر |
گلخانه | 2- 3 لیتر در هزار لیتر آب | 2 لیتر در هکتار | رشد رویشی |
2/5 لیتر در هزار لیتر آب | 3 لیتر در هکتار | قبل از اولین گل، تکرار هر سه هفته |
بدون دیدگاه