کود آلی مایع ماتیسا (Matisa)

کود آلی مایع ماتیسا (Matisa)
کود آلی مایع ماتیسا (Matisa) ترکیبی متناسب از ازت، روی، بر و پتاسیم است و این امکان را برای گیاه به وجود می آورد که عناصر غذایی مورد نیاز برای سال آینده را ذخیره کرده و برای ورود به فصل جدید زیستی آماده شود.
وجود این عناصر در کنار یکدیگر باعث افزایش گلدهی، تبدیل بیشتر گل به میوه و بهبود کیفیت محصول را به دنبال دارد.
مهم ترین محلول پاشی در درختان پسته، محلول پاشی کود آلی مایع ماتیسا (Matisa) می باشد و اثرات آن درطول دوره ی رشد درختان پسته به خوبی مشخص می شود.
کود آلی مایع ماتیسا (Matisa) از سال آوری درختان پسته جلوگیری می کند.سال آوری یعنی یک درخت در یک سال بسیار پرمحصول و در سال بعد کم محصول می باشد،با محلول پاشی کود آلی مایع ماتیسا (Matisa) می توان از سال آوری درخت پسته جلوگیری کرد وهر سال درختان پر محصول و پر بار داشت.
تجزیه ضمانت شده کود آلی مایع ماتیسا (Matisa)
نیتروژن کل | روی محلول | بر محلول |
4% | 8% | 2% |
نقش و اهمیت کود آلی مایع ماتیسا (Matisa) در تشکیل میوه
به طور کلی در میان عناصر غذایی ازت، روی و بور بیش تر از همه در گرده افشانی و تشکیل میوه نقش دارند
ازت باعث افزایش طول عمر تخمک و طولانی تر شدن دوره گرده افشانی موثر در بهار سال بعد می شود. همچنین ازت باعث افزایش اندازه برگ در بهار سال بعد می شود وتاثیر بسزایی در مقاومت جوانه ها به سرما دارد.
روی نقش فوق العاده مهمی در رشد و عملکرد درخت دارد. بیدار شدن به موقع جوانه های رویشی و زایشی از خواب زمستانه و گرده افشانی موفق مهم ترین نقش این عنصر می باشد. باغات مبتلا به کمبود روی دیرتر از باغات سالم از خواب زمستان بیدار می شوند همچنین این عنصر در خاک های آهکی به دلیل pHبالا تثبیت و غیرقابل استفاده می شوند
بور عنصر کلیدی گرده افشانی و برداشت محصول می باشدطول عمر دانه گرده و لوله گرده مستقیما به عنصر بور وابسته است. محلول پاشی بور قبل از باز شدن جوانه ها موجب افزایش تشکیل میوه می شود.
درحالت کلی کود آلی مایع ماتیسا (Matisa) باعث می شود تا عناصر غذایی مهم در زمان خواب گیاه، در گیاه ذخیره شده و هنگام جوانه زنی و آغاز رشد گیاه، فعالیت زیستی دچار اختلال نشود و گیاه بتواند در مقابل تنش های محیطی از خود مقاومت نشان دهد.
آریا کشاورز کشاورز، به کشاورزان و باغداران عزیز جهت افزایش میوه دهی درختان و تشکیل میوه مرغوب استفاده از کود فروت ست پرهام را پیشنهاد می کند.
نتایج استفاده از کود آلی مایع ماتیسا (Matisa)
- افزایش گلدهی و شکوفه دهی
- افزایش ذخیره عناصر غذایی بعد از برداشت برای فصل آینده
- افزایش مقاومت گیاه به سرمای زمستان و بهاره
- کاهش ریزش گل و میوه سال آینده
- تولید میوه با کیفیت سال آینده
زمان استفاده از کود آلی مایع ماتیسا (Matisa)
- 1 تا 2 نوبت بعد از برداشت محصول در پاییز
- اوایل فروردین (زمان تورم جوانه ها) برای بیداری به موقع درختان
دستورالعمل مصرف
نوع محصول | آبیاری(لیتر در هکتار) | محلول پاشی(1000لیتر در هکتار) | زمان مصرف |
درختان میوه | 5-8 | 1.5-2 | هنگام تورم جوانه ها و پس از برداشت |
گیاهان زراعی | 3-6 | 1.5-2 | قبل از گل انگیزی |
صیفی جات | 6-8 | 1.5-2 | قبل از گلدهی |
درختان پسته | 5-8 | 1.5-2 | هنگام تورم جوانه ها و پس از برداشت |
احتیاط ها وهشدارها
1-دورازدسترس اطفال نگه داری شود.
2-بطری را قبل ازمصرف خوب تکان دهید.
3-قبل ازمصرف،دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.
4-باترکیبات اسیدی وروغن های مغذی قابل اختلاط نمی باشد.
6-ازمجاورت کود با موادغذایی،اشامیدنی وخوراک دام پرهیز شود.
7- برای افزایش جذب،بهتراست محلول پاشی درهوای خنک وارام ترجیحا اوایل صبح یاغروب انجام شود
بدون دیدگاه