کلتودیم (سوپر سیو) سرای سپند

کلتودیم (سوپر سیو) سرای سپند

کلتودیم (سوپر سیو) سرای سپند

کلتودیم (سوپر سیو) سرای سپند علف کش پس رویشی سیستمیک و انتخابی برای کنترل علف های هرز کشیده برگ یک ساله و چند ساله مزارع چغندر قند، سویا و پیاز می باشد. به سرعت از طریق برگ ها جذب شده و به سایر اندام های علف هرز انتقال می یابد و باعث مرگ علف هرز می شود. علایم به صورت زرد شدن و خشک شدن برگ ها بعد از حدود یک هفته می باشد.

کلتودیم 24% EC شرکت بهاور شیمی، علف‌کش سیستمیک و انتخابی است که برای کنترل علف‌های هرز باریک‌برگ یکساله و چندساله در مزارع سویا استفاده می‌گردد. 

کلتودیم

Clethodim EC 12%

علف کشی سیستمیک و انتخابی از خانواده شیمیایی ســیکلوهگزانیدیون میباشد برای کنترل علفهــای هرز باریک برگ یک ســاله و چند ســاله در مزارع چغندر قند و ســویا به صورت پس رویشــی

علف هرزمیزان مصرف
 4-2 علف هرز مزارع سویا2/ 1- 1 لیتر در هکتار
 4-2 علف هرز مزارع چغندرقند1- 8/ 0 لیتر در هکتار

دوره کارنس: 25 روز

مشخصات فنی

کلتودیم علف کشی سیستمیک از گروه سیکلوهگزان دیون اکسیم است که جهت کنترل علف های هرز باریک برگ در مزارع چغندر ، سویا و پیاز بکار می رود.
بهترین زمان مصرف کلتودیم مرحله 2 تا 4 برگی و یا در زمانی است که ارتفاع علف های هرز 3 تا 15 سانتی متر است.
این علفکش نباید در شرایطی که مزرعه تحت تنش آبی است مورد استفاده قرار گیرد.
اختلاط کلتودیم با بنتازون توصیه نمی شود.
بهترین زمان مصرف کلتودیم وقتی است که علف های هرز گرامینه در مرحله 3 تا 5 برگی بوده و شاداب و در حال رشد فعال باشند.
توصیه میشود برای سمپاشی زمینی حجم محلول 400 – 200 لیتر بکار برده شود. برای کنترل بهتر علف های هرز دائمی توصیه میشود دو بار متوالی به فاصله 4-3 روز سمپاشی شود.
استفاده از روغن های تابستانه به نسبت یک درصد و یا سورفکتانت های مجاز و نیز کودهای ازته اثر علف کش را افزایش میدهد. آب مصرفی برای سمپاشی نباید قلیایی باشد و از مصرف آب های گل آلود و حاوی املاح نمک خودداری فرمایید.
نحوه اثر این علف کش تفاوت زیادی با سایر گرامینه کش های رایج ندارد لذا بایست به مسئله مقاومت علف های هرز گندمی نسبت به این علف کش توجه داشت و از مصرف متوالی آنها خودداری نمود

نحوه عمل کلتودیم:

کلتودیم از سنتز اسید چرب در علف هرز توسط اختلال در عمل آستیل کو آنزیم – آ- کربوکسیلاز ممانعت می کند و در نهایت باعث زردی، جلوگیری از رشد ریشه و ساقه و در نهایت باعث پژمردگی می‏شود.
فرآیند کنترل و مرگ علف هرز بسته به شرایط آب و هوایی یک هفته پس از مصرف قابل مشاهده است

ملاحظات:

قابل توجه مصرف کنندگان: توصیه های ارائه شده در خصوص موارد و نحوه مصرف طبق استانداردهای فنی تایید شده از سازمان حفظ نباتات کشور می‌باشد، بنابراین حسن اجرای این توصیه‌ها بر عهده مصرف کنندگان می‌باشد.

نحوه نگهداری:
دور از نور خورشید و در دمای بین ۱۰ تا ۳۰ درجه سانتیگراد و دور از دسترس و دید کودکان و در محیط قفل شده نگهداری شود.

علف کش کلتودیم 24% ای سی بهاور شیمیClethodim 24 EC – BehavarShimi

 ویژگی‌ها
فرمولاسیونEC %24
فرم فیزیکیمایع
 مواد مؤثره
ماده مؤثرهکلتودیم

نوععلف کش
نام تجاریکلتودیم
نام عمومیکلتودیم
گروه شیمیاییسیکلوهگزان دیون اگزایم
فرمولاسیونEC 12%
مکانیسم اثرجلوگیری از فعالیت آنزیم استیل کوآنزیم اکربوکسیلاز و ممانعت از سنتز اسیدهای چرب
طریقه مصرفمحلول پاشی
میزان مصرفمرحله 2 تا 4 برگی علف های هرز
موارد مصرف در سایر کشورهاعلف های هرز باریک برگ در مزارع سویا ، پنبه، یونجه، کلزا، سیب زمینی و …….
نوع بسته بندی1 لیتری
گروه مقاومتA

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *