کالی بیت (هامون بذر) (CALIBITT)

کلسیم محلول پاشی
یکی از معدود کود های کلسیم و بر پودری
دستور العمل مصرف:
محصول | زمان مصرف | مقدار مصرف (محلول پاشی) |
سیب | هر ۱۰ – ۱۵ روز یکبار بعد از گلدهی در ماه های قبل از برداشت استفاده شود | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
گیلاس، هلو، شلیل | برای جلوگیری از ترک خوردن بهبود کیفیت میوه از مرحله اولیه رشد میوه تا قبل از برداشت استفاده شود | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
مرکبات | در تابستان استفاده شود برای جلوگیری از ترک خوردن و شکافتن میوه | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
انگور | بعد از تشکیل غوره ها و ابتدای رسیدن میوه استفاده شود. | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
گوجه و فلفل | برای جلوگیری از پوسیدگی میوه افزایش استحکام و کیفیت میوه، بعد تشکیل میوه | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
کاهو، کلم و صیفی جات | برای جلوگیری از سوختگی نوک برگ و پس از جا به جایی از خزانه به زمین اصلی | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
موز، کیوی و میوه های استوایی | در طول داشت برای افزایش استحکام و کیفیت و مدت نگهداری | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
توت فرنگی و توت ها | در طول داشت برای افزایش استحکام ظاهر و ماندگاری پس از برداشت | ۲/۵ تا ۵ کیلوگرم در هزار لیتر آب |
ویژگی ها و توصیه ها :
کلسیم یک عنصر با تحرک بسیار ضعیف در گیاه است که به صورت غیر فعال در آوندهای چوبی گیاه منتقل میشود و به فرآیند تعرق کاملا وابسته است. تعداد کم روزنه با تعریق ضعیف میتواند علائم کمبود را تشدید نماید و یا به حالت خسارت را برسد.
محلول پاشی کلسیم با کمک یک محافظ اسمزی طبیعی موجود در فرمولاسیون CALIBITT باعث افزایش غلظت کلسیم میوه ها و قسمتهای سبز گیاه استحکام میوه و کیفیت میوه پس از برداشت را بهبود می بخشد.
بدون دیدگاه