اگزادیازون (مشکفام)

اگزادیازون (مشکفام)
Oxadiazon 12% EC
اگزادیازون (مشکفام) علف کش تماسی و انتخابی از گروه اگزادیازول که توسط ریشه و برگ های گیاه قابل جذب بوده و با حرکت در آوند ها به بخش های دیگر انتقال می یابد و باعث کلروز، نکروز و خشک شدن اندام های گیاه می شود. این علف کش در ایران جهت کنترل علف های هرز مزارع برنج ثبت شده است.
نوع | علف کش |
نام تجاری | اگزادیازون |
نام عمومی | اگزادیازون |
گروه شیمیایی | اگزادیازول |
فرمولاسیون | EC 12% |
مکانیسم اثر | بازدارنده عمل فتوسنتز |
ثبت در ایران | |
علف هرزمقدار مصرف علف های هرز مزارع برنج 4 – 3/5 لیتر در هکتار قبل از دو برگی شدن سوروف | |
طریقه مصرف | کنترل علف های هرز در مزارع برنج پس از نشا و قبل از دو برگی شدن سوروف انجام گیرد |
موارد مصرف در سایر کشور ها | علف های هرز باریک برگ و پهن برگ برنج، آفتابگردان، پیاز، سویا |
احتیاط های لازم | بقایای اگزادیازون می تواند از یک فصل تا فصل بعدی در خاک باقی بماند |
گروه مقاومت | E |
بدون دیدگاه