اگزادیازون (مشکفام)

اگزادیازون (مشکفام)

اگزادیازون (مشکفام)

Oxadiazon 12% EC

اگزادیازون (مشکفام) علف کش تماسی و انتخابی از گروه اگزادیازول که توسط ریشه و برگ های گیاه قابل جذب بوده و با حرکت در آوند ها به بخش های دیگر انتقال می یابد و باعث کلروز، نکروز و خشک شدن اندام های گیاه می شود. این علف کش در ایران جهت کنترل علف های هرز مزارع برنج ثبت شده است.


نوععلف کش
نام تجاریاگزادیازون
نام عمومیاگزادیازون
گروه شیمیاییاگزادیازول
فرمولاسیونEC 12%
مکانیسم اثربازدارنده عمل فتوسنتز
ثبت در ایران
علف هرزمقدار مصرف علف های هرز مزارع برنج                         4 – 3/5  لیتر در هکتار قبل از دو برگی شدن سوروف
طریقه مصرفکنترل علف های هرز در مزارع برنج پس از نشا و قبل از دو برگی شدن سوروف انجام گیرد
موارد مصرف در سایر کشور هاعلف های هرز باریک برگ و پهن برگ برنج، آفتابگردان، پیاز، سویا
احتیاط های لازمبقایای اگزادیازون می تواند از یک فصل تا فصل بعدی در خاک باقی بماند
گروه مقاومتE

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *